ДАЛИ СТЕ НАД 18 ГОДИНИ?

ПРЕДИЗВИК

НА СЦЕНA
Со аплауз го одлучи победникот кој ќе пие Лашко - Жељко Јоксимовиќ!
ДАЈ АПЛАУЗ ЗА
ПОБЕДНИКОТ!

Фрижидерот полн со Лашко пиво го доби:

Викторија Василевска